Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

BRAVO STORY

Radio Bravo
Program emitujemo na FM 100.2 Mhz od 28. juna 1999. godine, 24 sata dnevno. Svojim signalom pokrivamo grad Požarevac, Smederevo, Veliko Gradište, Belu Crkvu, Kovin, Vršac, Smederevsku Palanku, Veliku Planu, Petrovac, Grocku... Dobar glas daleko se čuje kažu posle 10 godina rada udimo se da slušaoci na Bravo radiju stvarno ima šta da čuju preko muzike, zabave, informacija do servisnih vesti.

Program je kolažnog tipa sa servisnim informacijama, vestima, sportskim pregledom... Kad je muzika u pitanju odlučili smo se za ukusnu mešavinu modernog zvuka i izuzetnih starih pesama, a na ovaj način uspeli smo da pridobijemo brojnu slušalacku publiku starosne dobi od 25 - 65 godina. Na programu radi sedmoro ljudi, a prosek starosti zaposlenih je 35 godina. Ipak, svi zaposleni iza sebe imaju po najmanje 10 godina rada na radijskom programu tako da s pravom mozemo reci da se radi o mladoj ali iskusnoj ekipi.

Svesni da se reputacija gradi kontinuirano, naša pažnja prema svakom klijentu je nepodeljena i neprestana. Potvrda dobre obostrane saradnje i zadovoljstva su mnogobrojni dugogodišnji klijenti, saradnici i partneri.

 

 

Posetite

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?