Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Mlava više neće da plavi

El. pošta Štampa PDF

Mlava Na reci Mlavi privode se kraju ovogodišnji radovi koji treba da spreče da ova reka plavi kuće i oranice duž svog toka od Petrovca do Požarevca. U opštini Petrovac, osim regulacije korita, gradi se i most kod sela Kamenovo koji će spojiti meštane sa ove strane reke, a u Požarevcu se privode kraju poslovi na odbrambenom nasipu kod sela Stari Kostolac.

Po rečima Mirka Marjanovića, člana Veća gradske opštine Kostolac, radovi na nasipu u Starom Kostolcu uglavnom su privedeni kraju.

"Ostala je da se uradi još crpna stanica i očekujem da će i to biti uskoro završeno. Radovi će malo kasniti jer su bili prekinuti zbog gradnje novog puta od Kostolca do Starog Kostolca. Realno je da ovaj posao bude okončan u idućem mesecu" ističe Marjanović, čije je domaćinstvo više puta plavila Mlava.

U opštini Petrovac na Mlavi, gde se ispravlja korito Mlave i gradi most kod sela Kamenovo, radovi će biti okončani do kraja ovog meseca.

Zamenik predsednika opštine Dragoljub Milosavljević kaže da se poslovi odvijaju po planu. Trenutno regulišu korito Mlave, a meštani Kamenova gotovo uglas pričaju da će prestati njihove višedecenijske muke jer im je Mlava plavila oko 300 hektara oranica.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 243 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?