Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Grad se zahvalio dečaku

El. pošta Štampa PDF

Sasa Stanojevic Dvanaestogodišnjem dečaku iz Požarevca, Saši Stanojeviću i njegovoj majci Sanji gradska uprava u Požarevcu uručila je danas zahvalnice i novčanu nagradu.Zahvaljujući dečakovoj prisebnosti spasena je četrnaestomesečna beba Nađa u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Mlavi kod Salakovca.

Stanojević je prvi pritekao u pomoć unesrećenima i sa svojom majkom prevezao do požarevačke bolnice teško povređenu četrnaestomesečnu devojčicu.

Zahvaljujući Sašinoj prisebnosti mala Nađa je preživela. Saša, njegova majka i sestra na tešku saobraćajnu nesreću kod Salakovca naišli su samo nekoliko minuta nakon što se ona dogodila.

Grad je danas priredio svečani prijem za dečaka i članove njegove porodice. Novčanu nagradu od 25.000 dinara i zahvalnicu uručio gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

Dečak se zahvalio na nagradi i rekao da jedva čeka da beba koja se oporavlja  izađe iz bolnice.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 76 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?