Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Dan preduzetništva

El. pošta Štampa PDF

LER Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (LER) u Požarevcu organizovala je danas Dan preduzetništva. Lokalna samouprava u narednom periodu namerava da značajnija podsticajna sredstva usmeri prema privredi, rekao je član gradskog veća za privredu Slavomir Lazarević.

Sastanak sa privrednicima Kancelarija za LER organizovala je u okviru projekta podrške koji većim delom finansira Evropska unija sa 186.000 evra, dok 15.000 evra obezbeđuju lokalne uprave.

Slavomir Lazarević istakao je da preduzetnici do sada nisu mogli da računaju na finansijsku podršku lokalne samouprave. Pomaci su napravljeni sa programom samozapošljavanja, a dugoročno je namera da se preduzetnicima omoguće subvencije i dotacije iz budžeta, istakao je on.

Sastanku koji održan na Tulbi prisustvovalo je 18 preduzetnika iz Požarevca i okoline. U projektu osnaživanja kancelarija za lokalni ekonomski razvoj pored Požarevca učestvuju Kučevo, Žagubica i Velika Plana. Jedan od partnera je i poljski grad Pjotrkov Tribunalski.

 

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 78 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?