Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Ubio sina

El. pošta Štampa PDF

Ubistvo sina Istražni sudija Višeg suda u Požarevcu odredio je pritvor do 30 dana Dejanu Stojilkoviću (40) iz Batovca, zbog sumnje da je u subotu ubio svog sina Vojkana (16). Prilikom saslušanja, otac je sebe predstavio ne kao napadača, već kao napadnutog. - Osumnjičeni je priznao delo za koje se tereti, ali je izjavio da je sina ubio u samoodbrani, jer je ovaj nasrnuo na njega - kaže portparol Višeg suda u Požarevcu Dragan Vučićević.

Ovaj zločin desio se 24. decembra, u 21.50, nakon svađe između Vojkana i njeovog oca, koji ga je često kritikovao što se ne zaposli, već samo gubi vreme i troši novac. U jednom trenutku, otac je dohvatio kuhinjski nož i krenuo na sina, kada se između njih isprečila dečakova majka Monika, u nameri da ga zaštiti. I sam Vojkan je pokušao da se odbrani drvenom palicom, ali je otac uspeo da ga ubode u srce.

Nakon hapšenja, utvrđeno je da je Dejan imao 1,04 promila u krvi. "Supružnici Stojilković jedva su sastavljali kraj s krajem, a svoje troje dece izdržavali su samo uz pomoć Dejanovih povremenih fizičkih poslova. Vojkan se često svađao sa ocem, a zbog njihovog neslaganja više puta je napuštao kuću i odlazio kod babe i dede u Beograd. Kod njih je otišao i prošle sedmice, ali se vratio kod roditelja baš u subotu, a nastradao nakon samo nekoliko sati", kažu meštani Batovca.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 239 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?