Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Otac tvrdi da je sina ubio u samoodbrani

El. pošta Štampa PDF

Ubistvo sina U Višem sudu u Požarevcu određen je jednomesečni pritvor Dejanu Stojilkoviću (40) iz Batovca zbog sumnje da je 24. decembra ubio svog maloletnog sina Vojkana (16). "Tokom saslušanja pred istražnim sudijom osumnjičeni je priznao delo koje mu se stavlja na teret, a to je ubistvo jednim ubodom nožem pravo u srce.

On je izjavio da je sina usmrtio u samoodbrani jer ga je ovaj fizički napao", rekao je Dragan Vučićević, vršilac dužnosti predsednika Višeg suda u Požarevcu.

Do ove porodične tragedije došlo je u subotu uveče, nakon što je Dejan celog dana radio građevinske poslove, a potom otišao u seosku kafanu. Po dolasku kući, oko 22 sata, sukobio se sa sinom, naočigled supruge Monike i mlađe ćerke Martine.

Pošto je Dejan bio pijan, njegova supruga stala je ispred njega ne bi li zaštitila sina, koji se baš tog dana vratio iz Beograda, gde je boravio kod svog dede. Međutim, njena odbrana bila je bezuspešna jer je Dejan zamahnuo kuhinjskim nožem i ubo sina pravo u srce. Pošto se dečak srušio na pod, uz jauke, na poziv njegove majke komšija ga je prevezao do bolnice u Požarevcu.

Poslednje ažurirano ( utorak, 27 decembar 2011 16:07 )  

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 200 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?