Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

46. LJUBIČEVSKE KONJIČKE IGRE

El. pošta Štampa PDF

LJKI - višeboj 46. Ljubičevske konjičke igre biće održana od 4. do 6. septembra u Požarevcu. Sutra će biti otvorena regionalna izložba konja Konjičkog društva "Knez Mihailo" i ergele Ljubičevo, a potom će ulicama prodefilovati učesnici igara.

Svečano otvaranje, na hipodromu sa mini defileom, planirano je za subotu u 14 sati.Tokom vikenda, na programu će biti šest galopskih i šest kasačkih trka, preskakanje prepona, nadmetanje u višeboju - gađanje topuzom i strelom, kurirsko jahanje i seča sabljom, voltižovanje dece, odnosno početne vežbe u savladavanju konjičkih veština za decu od dve do sedam godina.

U nedelju je proglašenje pobednika i svečano zatvaranje.

 

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 223 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?