Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Izabrano rukovodstvo Mladog radnika

El. pošta Štampa PDF

Mladi radnik Održana je skupština fudbalskog kluba Mladi radnik na kojoj je za predsednika upravnog odbora kluba izabran ekonomista Veljko Albunović. Njegov zamenik je Slobodan Jović.

Za predsednika skupštine izabran je Jovica Dinčić. Članovi rukovodstva kluba sa Vašarišta su Miomir Ilić, Žarko Pivac, Stevica Spajić, Zoran Dubajić, Aleksandar Đokić, Slađan Stević, Vladan Janković, Novica Radivojević, Radiša Živanović, Jovica Milutinović i Darko Račić.

Dosadašnji predsednik upravnog odbora Mladog radnika Zvonimir Blagojević na skupštini je podneo izveštaj o finansijskom poslovanju. Dug kluba 30.novembra prošle godine iznosio je 14.497.650,30 dinara.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 200 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?