Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Teška nesreća kod Požarevca

El. pošta Štampa PDF

Nesreca U saobraćajnoj nesreći kod Požarevca poginula je jedna beba, dok je šest osoba teže ili lakše povređeno. U sudaru su učestvovali "fijat palio" požarevačkih tablica koji se kretao iz pravca Požarevca i "dačija sandero" kladovske registracije, koja se kretala iz pravca Velikog Gradišta i u kojoj je bila petočlana porodica.

U požarevačkoj bolnici kažu da je petomesečna beba preminula pre nego što je dovezena u bolnicu.

Povređene osobe su prevezene u bolnicu, a načelnik urgentne službe u toj bolnici Milanče Vučković rekao je za RTS da niko od povređenih nije životno ugrožen.

"U sudaru dva automobila povređeno je šest osoba i oni su na dijagonostici, niko nije vitalno ugrožen i verujem da neće biti hospitalizovani nakon obavljenih pregleda", rekao je Vučković.

Nesreća se dogodila na magistralnom Požarevac - Veliko Gradište kod mosta preko Mlave, kada su se direktno sudarila dva automobila.

Putni pravac je zatvoren za saobraćaj, a uviđaj je u toku.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 63 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?