Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Bez nastave do kraja nedelje - veliki gubici u vodi

El. pošta Štampa PDF

Sneg Nastave u školama u Požarevcu neće biti do kraja sedmice. Povećana je potrošnja vode zbog pucanja cevi i vodomera. Stanje na putevima nije alarmantno. Zasedao je štab za vanredne situacije u Požarevcu.

Doneta je odluka da se nenastavni dani u požarevačkim školama produže do kraja sedmice. Nastave neće biti, ali će nastavno osoblje dolaziti na posao. Vrtići i dnevni boravak u školama radiće normalno.

Povećana je potrošnja vode zbog pucanja vodomera i cevi na mrazu. Zbog velikih gubitaka u vodovodnom sistemu moguć je poremećaj u kvalitetu vode za piće. Kvalitet se redovno ispituje.

Situacija na važnijim saobraćajnicama u gradu i okolini nije alarmantna i saobraćaj se iako usporeno obavlja bez većih problema. Na sporednim ulicama ima utabanog snega do 10 cm.

Iznošenje smeća je otežano u brdskom delu grada u manjim sporednim ulicama.

Komunalna inspekcija je zadužena da kažnjava pojedince, savete stanara i organizacije koje nisu očistile trotoare ispred svojih lokala i stambenih objekata.

Vojska je u pripravnosti, a angažovan je deo osuđenika u zatvorima za čišćenje snega ispred medicinskih ustanova u gradu i okolnim selima.

Situacija sa snabdevanjem električnom energijom je redovna.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 211 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?