Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

“Bolero” u Moskvi

El. pošta Štampa PDF

      Bolero Požarevački plesači po treći put na Svetskom prvenstvu. Matija Radojević i Tamara Bujošević iz Kostolca  predstavljaće Srbiju na elitnom nadmetanju u standardnim plesovima .Veliku radost članovima i upravi Plesnog kluba “Bolero” donela  je odluka Plesnog Saveza Srbije da omladinski plesni par Matija Radojević i Tamara Bujošević bude predstavnik Srbije na jednom od najelitnijih nadmetanja u sportskom plesu. Naime, ovi talentovani plesači predstavljaće našu zemlju na Svetskom prvenstvu u standardnim plesovima koje se održava 24. marta u Moskvi.

 Naime,  Matija i Tamara su se svojim izvanrednim rezultatima u 2011. godini izborili za sam vrh rejting liste u standardnim plesovima, i prema Odluci  Plesnog Saveza Srbije našli na listi predstavnika naše zemlje za jedno od najpriznatijih takmičenja. Trener Danijel Paunovski uveliko realizuje  plan intezivnih aktivnosti kako bi se ostvario što bolji plasman medju stotinak najboljih svetskih sportskih plesača. Milorad Ilić, sportski direktor Kluba, i sam  svakodnevno angažovan na pripremama, izjavio je da  će “Bolero”, posle uspešnih nastupa na ovakvim takmičenjima u Letoniji i Nemačkoj, dostojno,  po treći put predstaviti Srbiju, grad Požarevac kao i Kostolac u kome ovaj talentovani plesni par živi.

Poslednje ažurirano ( sreda, 07 mart 2012 11:17 )  

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 101 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?