Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Prilika vozačima za popravni

El. pošta Štampa PDF

Vozači koji su zbog 18 kaznenih poena ostali bez vozačke dozvole moći će da pohađaju seminar kako bi povratili pravo na dobijanje tog dokumenta. Policijska uprava Požarevac oduzela je ukupno 19 vozačkih dozvola za poslednje 2 godine od kako je počeo da se primenjuje Zakon o bezbednosti u saobraćaju. Šef odseka za upravne poslove Miroslav Isaković je rekao da je u poslednje vreme porastao broj oduzimanja dozvola.

Vozačima su najčešće oduzimane dozvole zbog neprilagođene brzine u naseljenim i nenaseljinim mestima i zbog alkoholisanog stanja, kaže komandir saobraćajne policije Slaviša Pašić. Da bi vozači stekli pravo na ponovno sticanje dozvole, moraju da zadovolje određene uslove kažu iz MUPa.

Neki od uslova su da vozač dostavi posebno lekarsko uverenje, da je završio seminar o bezbednosti u saobraćaju, platio kaznene prekršaje kao i da ima položen saobraćajni ispit.

Posle završetka seminara, koji obuhvata obuku i polaganje ispita, vozač će moći od Ministarstva unutrašnjih poslova da dobije novu vozačku dozvolu. Seminari će moći da se organizuju i van Beograda s obzirom na to da je Agencija za bezbednost saobraćaja obezbedila dovoljan broj licenciranih predavača.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 139 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?