Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Sve spremno za Ivanjdanski vašar

El. pošta Štampa PDF

Ivanjdanski vašar u Požarevcu održava se od petka 6.jula do nedelje 8.jula u Požarevcu. Kao i prošle godine za postavljanje tezgi neće se koristiti ulica Lole Ribara. Takva odluka doneta je nakon žalbe lokalnoj upravi  grupe građana iz ove ulice.

Direktor Komunalnih službi kojima je dodeljena organizacija kaže da će Ivanjdanski vašar biti organizovan na prostoru ulice Ilije Gojkovića i delu Partizanske i Industrijske. Preduzete su sve mere kako bi urgentne službe i policija nesmetano funkcionisali. Za zakupce prostora i posetioce biće obezbeđeni priključci na električnu energiju, montažni toaleti i ekipe komunalaca koje će održavati higijenu, kaže Jović.

Ove godine cena zakupa prostora na vašaru neće se menjati. Prošle godine je ostvaren prihod od oko 2,2 miliona dinara od prodaje prostora. Očekivanja su da će ove godine biti ostvarena zarada na istom nivou.

Jović je napomenuo da je Ivanjdanski vašar, na neki način praznik Požarevca i okruga. Održava se u kontinuitetu oko 60 godina i posle Šabačkog jedan je od najvećih u Srbiji.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 202 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?