Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Tropske vrućine stigle prerano

El. pošta Štampa PDF

U Požarevcu će i danas biti sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura biće do 35°C. Zahlađenje od nekoliko stepeni očekuje se tek u četvrtak. Ivan Ristić, meteorolog firme Weather 2 Umbrella kaže da ovakve temperature nisu uobičajene, kao i da su stigle prerano.
"Neznatno zahlađenje se očekuje u četvrtak i petak, manji pad temperature od tri do četiri stepena. U subotu će ponovo doći do porasta temperature.

Osetniji pad temperature se očekuje u ponedeljak. Ovako visoke temerature su uobičajene. Samo nije uobičajeno da su tako visoke temperature krenule mnogo ranije, početkom juna. Obično kreću sredinom jula. Ovako visoke temperature traju već dve nedelje", kaže Ristić.

Očekivane biometeorološke prilike neće pogodovati većini hroničnih bolesnika, narocito osobama sa cerebrovaskularnim i srčanim tegobama. I dalje se prepručije zaštita od UV zračenja, adekvatno odevanje i smanjenje aktivnosti u najtoplijem delu dana. Moguće meteoropatske reakcije su zamor i razdražljivost.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 224 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?