Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Oštetili Autotranstport za 30.000 dinara

El. pošta Štampa PDF

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Dragoljuba M. (52) iz Ćirikovca, Gorana S. (43) iz Kostolca, Srećka J. (44) iz Požarevca, Zorana B. (32) iz Skobalja, Slađana Ž. (37) iz Živice i Miloša S. (25) zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Oni su osumnjičeni da su 5. jula, oko 15 časova, kao vozači radnih mašina “ulte” i valjka preduzeća “Autotransport” Kostolac,  radeći na pepelištu Kostolac, tokom radnog vremena iz mašina kojima su zaduženi, istočili naftu svako od 40 do 60 litra i prodali je Zoranu B. iz  Skobalja koji je na pepelište došao svojim putničkim vozilom.
Portir Goran S. podigao je rampu i propustio vozilo za iznos od 500 dinara kako u dolasku tako i u povratku.
Policija je Zorana B. nakon izlaska sa pepelišta zaustavila i u njegovom putničkom vozilu marke “reno-kongo” pronašla i oduzela 11 kanistera nafte.
Ovi vozači “Autotransporta” tog dana prodali oko 210 litara nafte i oštetili  firmu u kojoj rade za 30.000 dinara, koji  su međusobno podelili.
Oni se sumnjiče i da su 28. juna na isti način Zoranu B. prodali oko 100 litara nafte i dobijeni novac od prodaje nafte međusobno podelili.
Zoran B. osumnjičen je i za izvršenje krivičnog dela prikrivanje i podstrekivanje, jer je organizovao prodaju nafte istočene iz radnih mašina.

Policija je osumnjičene uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 226 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?