Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Izvorište ''Ključ'' dostiže svoj maksimum

El. pošta Štampa PDF

Kapaciteti na izvorištu ‘’Ključ’’ dostigli su svoj maksimum, poručuju iz Vodovoda. Poslednjih 15 dana proizvodnja vode prešla je granicu koja iznosi 210 litara po sekundi  i sada je dostigla brojku od 280.  Kao posledica nesavesne potrošnje vode, građani u višim delovima grada je nemaju, pa iz gradskog ’’Vodovoda’’ apeluju na sugrađane da povedu računa i racionalizuju potrošnju.

Direktor ’’Vodovoda’’ Požarevac Nenad Ratić kaže da je vrlo moguće da se ponovi prošlogodišnji scenario i da grad ponovo dobije ograničene količine vode što bi dodatno uticalo i na njen kvalitet.

''Ukoliko budemo nastavili sa ovakvom potrošnjom, bojim se da ćemo doći u jednu nezavidnu situaciju, jer može da se pogorša kvalitet vode'' ističe Ratić.

On kaže da ukoliko građani i dalje nesavesno troše vodu, smanjenje proizvodnje je jedino rešenje kako bi se održao kvalitet vode u zakonskim granicama. On napominje da ne vidi rešenje ni u isključenju vodosnabdevanja, jer bi prilikom ponovnog uspostavljanja normalnog protoka vode, došlo do pucanja cevi i havarija.

Svetski standard u potrošnji vode po glavi stanovnika je 120 litara, dok u Srbiji potrošnja vode skoro pa je trodupla.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 242 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?