Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

330.000 dinara za nastup YU grupe

El. pošta Štampa PDF

Gradsko veće grada Požarevca odobrilo je novčana sredstva u izonosu od 330.000 dinara za nastup YU grupe. Gradonačelnik Požarevca, Miomir Ilić je na konferenciji za novinare izjavio da će koncert biti održan u subotu 1. septembra u okviru pratećih manifestacija 49. Ljubičevskih konjičkih igara na prostoru Moravske lagune.

Organizator koncerta beogradske YU grupe je Motoklub “Vatreni” iz Požarevca.
Podsetimo, 49. LJKI održavaju se u Požarevcu od 31. avgusta do 2. septembra, dok prateće manifestacije počinju 25. avgusta.

Do sada su potvrđeni nastupi Nevernih beba, Legendi, Tribute to Queen benda, Čede Markovića sa Narodnim orkestrom i trubačkog orketra Ekrema Mamutovića.

Nezvanično se saznaje da je glavna zvezda ovogodišnjih igara Dragana Mirković.

Ona bi trebalo da nastupi na centralnom gradskom trgu u Požarevcu nakon ceremonije otvaranja 49.LJKI. Pregovori su u toku, ali finansijski detalji nisu poznati.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 223 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?