Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Dom zdravlja ušao u postupak akreditacije

El. pošta Štampa PDF

 

Dom zdravlja u Požarevcu ušao je u postupak akreditacije nakon što je sa Ministarstvom zdravlja potpisan ugovor. Postupak akdreditacije će trajati godinu dana i košta oko million dinara od čega trećinu plaća Ministarstvo zdravlja.

Finansijska sredstva se izdvajaju kako bi se pokrili troškovi profesionalnog kadra koje šalje Ministarstvo zdravlja i čiji je glavni zadatak kontrolisanje i obuka medicinskog osoblja, kaže direktor Doma zdravlja Ljubiša Jovanović.

Kao jedan od uslova za dobijanje akreditacije je podizanje kvaliteta rada u svim segmentima na način koji je propisalo Ministarstvo zdravlja i Evropska Unija, ističe Jovanović. On napominje da im nije cilj da dobiju samo akreditaciju, a da kroz ceo proces nisu poboljšali nivo usluga lekara od kojih se očekuje da posao obavljaju krajnje profesionalno.

Neće samo lekari imati određene dužnosti. Od pacijenata se očekuje da svoje preglede i recepte za lekove na vreme zakažu telefonom ili dođu lično, kako bi se smanjile gužve.
Jedan od planova je i ukidanje šaltera i ugradnja klima uređaja. Prvi dolazak stručnog kadra iz Beograda očekuje se već za 10 dana, a do tada će se u Domu zdravlja oformiti i prvi timovi medicinskog osoblja.

Postupak za dobijanje akreditacije, podržao je i predsednik Skupštine grada Požarevca Žarko Pivac.

Poslednje ažurirano ( petak, 03 avgust 2012 13:50 )  

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 234 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?