Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Manje prvaka u Požarevcu

El. pošta Štampa PDF

Ove godine je u osnovne škole na području grada Požarevca upisano ukupno 780 dece, što je za 35 manje u odnosu na prošlu godinu. U nekim gradskim školama biće upisano svega tri odeljenja.

U Požarevcu je u svim školama, osim „Dositeju“ manje upisanih prvaka. U „Kralju“ je nestalo čitavo odeljenje jer je 34 prvaka manje nego prošle školske godine.

U Kostolcu je situacija obrnuta. U osnovnu školu „Jovan Cvijić“ upisana su 224 učenika, što je za 56 više nego pre godinu dana.

Kostolčani će ove godine imati 6 odeljenja, „Dositej Obradović“ i „Kralj Aleksandar Prvi“ po četiri, a „Sveti Sava“, „Vuk Karadžić“ i „Desanka Maksimović“ jedva tri.

U školama je ukupno 6.467 učenika, što je neznantno više u odnosu na školsku 2011/2012.godinu.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 97 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?