Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Zaposleni u Žitostigu traže rešenje od čelnika grada

El. pošta Štampa PDF

Zaposleni u Žitostigu A.D. u Požarevcu traže od gradskih vlasti da preseče "agoniju" u kojoj se nalaze poslednjih nekoliko godina. Zaposleni, njih oko 150 žale se da im zarade kasne dve godine i ne uplaćuju doprinosi.

Srđan Nikolić iz sindikata Nezavisnost kaže da su od čelnika lokalne samouprave dobili obećanje da će do kraja januara napraviti presek finansijske situacije u preduzeću, nakon čega će odlučiti da li i na koji način Grad može da preduzme određene radnje.
Nikolić navodi da su, prema njegovim informacijama, dugovanja u Žitostigu znatno viša od vrednosti preduzeća.

Pekara i mlin u Žitostigu ne rade, a proizvodnja peciva je na minimumu.
U preduzeću su ostali uglavnom zaposleni stariji od 40 godina, koji teško mogu da nađu novo zaposlenje, naveo je Nikolić.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 95 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?