Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Pregazio dvoje, dobio osam godina zatvora

El. pošta Štampa PDF

Apelacioni sud smanjio za tri godine zatvora kaznu izrečenu Miloradu Filiću (27) koji je u januaru 2012, pod dejstvom alkohola i marihuane, svojim automobilom usmrtio Anđelu Stanimirović (16) i Miloša Filića (19) dok su stajali na trotoaru.

On je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora.

Tom odlukom Apelacioni sud je preinačio prvostepenu presudu Višeg suda u Smederevu kojom je Filić letos bio osuđen na 11 godina zatvora zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i neovlašćenog držanja opojnih droga, objaviljeno je na sajtu tog suda.

Žalbeni sud je, međutim, potvrdio meru bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije od pet godina, s tim što se vreme provedeno u zatvoru ne uračunava u vreme trajanja te mere.

Makismalna kazna za ovo krivično delo je 12 godina zatvora.

Nesreća se dogodila 23. januara 2012. godine oko 22 časa u ulici Crvene armije kada je Filić izgubio kontrolu nad svojim golfom, izleteo na trotoar i pokosio mladića i devojku koji su nastradali na licu mesta.

Filić je vozio brzinom od 97, 6 kilometara na čas, imao je 2,1 promil alkohola u krvi i bio je pod uticajem marihuane.

On je imao 11 prekršajnih prijava zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa, od čega šest zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Dva puta mu je izricana mera zabrane upravljanja motornim vozilom, a u noći nesreće vozio je neregistrovani automobil.

Poslednje ažurirano ( nedelja, 10 februar 2013 13:17 )  

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 98 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?