Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

„Milan Blagojević“ optužuje „Gorenje“ da ucenjuje trgovce

El. pošta Štampa PDF

Fabrika „Gorenje“ otkazom ugovora za 2013. godinu preti veletrgovcima koji kupuju nove veš-mašine i električne šporete iz srpskog „Milana Blagojevića“ iz Smedereva, tvrdi direktorka smederevske fabrike Sofija Stančić.

Naglašavajući da je apsolutno za zdravu konkurenciju, Sofija Stančić zahteva da nadležni reaguju i oštro kazne ucene kojima se služi „Gorenje“, a u nameri da obezvredi smederevsku fabriku, koja postoji čitav vek u Srbiji i koja je sinonim proizvodnje šporeta na čvrsto gorivo.
„Milan Blagojević“ iz Smedereva je odlučio da na srpsko tržište izađe sa veš-mašinama koje se proizvode u Italiji pod MBS brendom - objašnjava Stančićeva. - Ispostavilo se, međutim, da je „Gorenje“, da bi nadoknadilo pad prometa sopstvenih proizvoda, odlučilo da potpuno neposlovno počne sa ucenama prema domaćim veletrgovcima, čime praktično dovodi u pitanje plasiranje novog proizvoda iz „Milana Blagojevića“.
 Pozdravljajući to što je fabrika „Gorenje“ uposlila naših 500 radnika, Sofija Stančić ipak osuđuje pokušaj stvaranja monopola zbog čega bi državne službe, pre svih one o zaštiti konkurencije, trebalo odmah da reaguju.
Kompanija „Gorenje“ nije želela da se oglašava povodom optužbi fabrike „Milan Blagojević“ da ucenom veletrgovaca narušava konkurenciju na tržištu.
U odgovoru navedeno je da „Gorenje“ ne želi da komentariše saopštenje koje je danas dostavila smederevska fabrika „Milan Blagojević“. „Blic“ je pokušao da proveri optužbe direktorke Stančić kod jednog od najvećih srpskih trgovaca belom tehnikom „Tehnomaniji“, ali u ovoj firmi su nam rekli da „nemaju takvih iskustava, o kojima govori menadžment „Milana Blagojevića“.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 98 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?