Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Za omladinski sport i rekreaciju 8 miliona RSD

El. pošta Štampa PDF

Grad Požarevac je po javnom pozivu izvršio raspodelu sredstava za omladinski sport i rekreaciju. Reč je o sredstvima od 8 miliona dinara. Pozivu se odazvalo preko 30 organizacija, udruženja i klubova, a novac će dobiti njih dvadesetak.

Za omladinski sport u budžetu je predviđeno oko 6 miliona dinara. Omladinski pogon FK Mladi radnik dobio je 2 miliona, odbojkaški klub 730 hiljada, ženski odbojkaški klub 700 hilljada, mušku rukometni klub 600 hiljada, košarkaški klub 400 hiljada i ženski rukometni klub 300 hiljada dinara.
Sredstva su dodeljenja i klubovima Obilić Živica i Železničar Požarevac koji su dobili po 150 hiljada dinara, kao i omladinskom pogonu kluba u Beranju kome je pripalo 120 hiljada dinara.
Gradski fudbalski savez je po ovom osnovu dobio 350 hiljada dinara i ova sredstva korističe se za osiguranje mladih sportista u Požarevcu, rekao nam je član gradskog veća za sport Aleksandar Đokić.
Grad je ove godine doneo odluku da finansijski učestvuje u reakreativnim programima. Ovde je od predviđenih 2 miliona dinara, raspodeljeno oko 1,5 miliona.
Po 200 hiljada dinara dobili su Sportski centar Požarevac za sedmojulski turnir u malom fudbalu, Sportski školski savez koji okuplja školsku decu koja se nisu članovi klubova i Fitnes klub “Zmaj”.
Po 150 hiljada pripalo je džiudžicu klubu, ŽFK Požarevac i Sportsko-rekreativnoj asocijaciji za projekat “Sport za sve”.
Joga centar i Planinarski klub “Braničevo dobijaju po 100 hiljada, Triatlon klub Požarevac 50 hiljada za “biciklijadu”, a 40 hiljada pripašće Udruženju “Sunce”.
Đokić kaže da u raspodelu sredstava nisu ušle sportske škole koje pored osnovne članarine naplaćuju i nadoknadu.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 145 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?