Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Požarevačka gimnazija pokrenula humanitarnu akciju

El. pošta Štampa PDF

Povodom 15. februara Svetskog dana dece obolele od raka, Požarevačka gimnazija u saradnji sa Udruženjem roditelja dece obolele od raka ’’Nurdor’’ organizuje humanitarnu izložbu likovnih radova učenika i profesora škole.

Protokol o saradnji koji je zaključen između gimnazije i Udruženja ’’NURDOR’’ ima za cilj da prikupi sredstva za nabavku svetlosnog mikroskopa za ranu dijagnostiku malignih oboljenja.
Ovaj mikroskop bi bio namenjen za Odeljenje kliničke patologije Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta ’’Dr Vukan Čupić’’.
Unapređenje lečenja dece obolele od raka je osnovni motiv koji je pokrenuo kolektiv i učenike Požarevačke gimnazije da se zajedničkim snagama i ovaj put priključe još jednoj humanitarnoj akciji, istakla je direktorka gimnazije Danijela Žukovski.

Žukovski je istakla da će izložba biti otvorena 21.marta u Gradskoj galeriji sa početkom u 19h, a svi zainteresovani mogu da je pogledaju do 2. aprila.
Direktorka škole je ovom prilikom pozvala sugrađane da posete izložbu i tamo se i informišu na koji način mogu da se uključe u akciju i doniraju sredstva kako bi pomogli oko kupovine svetlosnog mikroskopa za ranu dijagnostiku raka kod dece. 

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 149 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?