Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Zajednički ka cilju kvalitetnijeg očuvanja zdravlja

El. pošta Štampa PDF

Zahuktavaju“ se aktivnosti u okviru pojekta „Zdravlje bez granica"

U okviru projekta IPA programa prekogranične saradnje Rumunije i Srbije pod nazivom „Zdravlje bez granica“ koji obuhvata prvu fazu  prenamene zgrade sazidane za porodilište u objekat nove bolnice, u Požarevcu je juče (četvrtak, 25. april) održan sastanak Projektnog tima.  Skupu čija je centralna tema bila zajednička aktivnost timova rumunskog i srpskog partnera u nastupajućem periodu, izmedju ostalih, prisustvovali su članovi tima iz Rumunije: dr Dumitru Sekašan, direktor bolnice u rumunskom gradu Rešica, Aleksandar Turesku, koordinator projekta kao i Silviu Tinka članu Upravnog odbora Projekta. Po okončanom sastanku, u pratnji dr Srećka Bosića, direktora Opšte bolnice Požarevac i njegovih saradnika, rumunski partneri  obišli su objekat na kome će uskoro biti nastavljeni  radovi prve faze.

Projektom „Zdravlje bez granica“ predviđeno je da se u prvoj fazi završe deo suturena i prizemlje pomenutog objekta  u kojima će se naći laboratorija, prijemna, urgentna i hitna služba, transfuzija i patologija. Potsetimo da se prema pravilima Evropske unije Projekat „Zdravlje bez granica“ odvija u okviru IPA programa prekogranične saradnje. Ukupna vrednost je 2.177.542 evra a ovo je najveći program u okviru projekta prekogranične saradnje Evropske unije. Opštoj bolnici u Požarevcu, od sredstava odobrenih ovim putem pripada blizu 1,3 miliona evra.

Poslednje ažurirano ( utorak, 30 april 2013 11:50 )  

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 153 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?