Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Spasimo jedan život

El. pošta Štampa PDF

Nikola Stefanović, rođen 11. 06. 1981. godine, pre nešto više od godinu dana razboleo se od leukemije. Nažalost, dosadašnje lečenje nije dalo nikakve rezultate, tako da se njegovo zdravstveno stanje u poslednjih par meseci znatno pogoršalo. Zbog toga su roditelji Verica i Aleksandar prinuđeni da preduzmu nužni korak za spas svog deteta.

Naime, nakon ispitivanja u Nemačkoj, na osnovu rezultata koje su dobili 13. novembra 2013. godine, utvrđeno je da je neophodna transplatacija koštane srži. Dosadašnja iskustva pokazuju da je uspešnost  transplatacija koštane srži u bolnici u Flenburgu kod Hamburga veoma velika. Prema dosadašnjim saznanjima (a koja bi roditelji kasnije i dokumentovali), sama transplantacija od svih zemalja u Evropi najjeftinija je u Nemačkoj i iznosi 105.000 evra. Pored toga, pre izvršenja transplantacije neophodna je priprema koja podrazumeva mesec dana boravka u Nemačkoj sa pratiocem i davaocem (to bi bio Nikolin brat), što iziskuje iznajmljivanje stana i prateće troškove života.
 
Po izvršenoj transplataciji Nikola bi boravio u bolnici (u sterilnoj sobi), a nakon toga bi mesec dana morali da stanuju u blizini bolnice radi svakodnevnih kontrola.
Inače, Nikola je tek zasnovao porodicu i ima dete od nepune dve godine. Otac Aleksandar  je odnedavno u penziji. Majka Verica je medicinska sestra sa dugogodišnjim stažom u požarevačkoj Opštoj bolnici, a od skoro je prebačena u Dom zdravlja Kostolac zbog ozbiljnih zdravstvenih problema (ima ugrađena dva stenta u srcu). Nisu u mogućnosti da svom sinu obezbede lečenje, pa se obraćaju svim ljudima dobre volje koji bi hteli da pomognu da se izleči. Transplataciju treba obaviti što hitnije i ovo jedina šansa za spas.
 
Novac se može uplatiti na račune Banca Intesa na sledeći način:
STEFANOVIĆ NIKOLA
Dinarski račun: 160-5100102062003-10
Devizni račun: RS 35-160-5130201640155-87
Banca Intesa

Poslednje ažurirano ( utorak, 26 novembar 2013 16:50 )  

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 145 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?