Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

Zamalo uhapšen zbog reklame!

El. pošta Štampa PDF

Vlasnik novinskog kioska iz Požarevca, Predrag Jerkov (63) doživeo je neprijatnost kada ga je krajem prošle nedelje mušterija prijavila policiji zbog navodnih pretnji smrću, a sve zbog reklame u novinama!

- Došao je čovek i ljutito mi rekao: „Šta je bre ovo, šta si mi stavio u novine?! Da li znaš ti kome pretiš?! Prijaviću te! Bio sam zbunjen, nisam znao o čemu se radi dok mi nije dao beli koverat u kome je bila poruka. Ono što sam pročitao bilo je jezivo. Kazao sam mu: „Komšija, nemam ja veze s tim“, ali je on samo bez reči otišao - opisuje Jerkov neobični događaj koji se odigrao prošlog petka ispred njegovog kioska.

- Onda sam pregledao i ostale novine i shvatio da je u pitanju reklama. Na kraju poruke stajao je i naziv nekog sajta. Proverio sam i shvatio o čemu se radi.

To je bila kampanja u kojoj su oni hteli da testiraju obične ljude kako će reagovati na pretnje sa kojima se novinari svakodnevno suočavaju - naknadno je saznao Predrag, ali šteta je već bila učinjena. Nedugo posle toga, došao je i policijski službenik i sa Jerkovim obavio razgovor?!

Portparol policijske uprave Požarevac Jasmina Tišma navodi da su policijski službenici po prijavi građanina da je uz primerak dnevnih novina dobio preteće pismo, obišli prodajni kiosk.
Kako dodaje, i sami su utvrdili da nije reč o pretećoj poruci upućenoj tom građaninu, već o kampanji Komisije za istraživanje ubistva novinara i Kancelarije za slobodu medija OEBS-a protiv nasilja nad novinarima. „Drugih postupanja po ovoj prijavi nije bilo“, stoji u dopisu policije.

Nesporazum je tako rešen i sa policijom i sa komšijom koji se u međuvremenu izvinio.

- On je inače ugledni stomatolog u našem gradu. Rekao sam mu: „Komšija džaba tebi diploma kada si zaostao u 18. veku. Mogao si prvo da se informišeš o čemu se radi. Kako ja u ovim godinama znam da koristim internet“ - sada već kroz smeh priča Jerkov i priznaje da mu isprva nije bilo svejedno, a nameravao je i da protiv dotičnog komšije podnese prijavu za klevetu.

- Oprostio sam komšiji iako nije zaslužio jer mi je napravio problem, poslao i policiju da me saslusava, ali šta ću, sve je to život - zaključuje Predrag, dodajući da mu je ovo prvo neprijatno iskustvo sa mušterijama, a nada se i poslednje.

 

Posetite

AKCIJA

MARGINA

Nezgodno Brale

Nezgodno je brale ljudi dali pare a robe nema. Setio se gazda gde mu je, i koji im je.
Interes. Da je država šupak razumeo bih sto ga dajete za spricer i kavurmu, ali na vašu nesreću nije. A beše gadno, nestale donacije, dotacije ali vreme radi za vas i mi radimo za vas.Nadate se ovako ludim i drčnim opet će nam uvaliti neko moranje i nemanje a vi udarite u riku o slobodi i ugnjetavanju. Najviše sam voleo onaj deo o svetionicima,tvrdjavama,borcima kojima ako ne stigne vaša pomoć u milionima, moraće da žive kao i svi ostali od svog rada. Baš nećemo da damo. Lepo su vas doveli da vladate a vi kradete. Znam zeznuto je naći će mladje one koje jos nisu uhvaćeni u kradji. One koji veruju da su pravi samo  sunce ovog neba njima baš ne pasuje. Sunce da promene ne mogu al nebo hoće.  Srecan vam ocaj. Mada mi nikad neće biti jasno sta očekuju od ljubavi koja se parama kupuje od matore kurve. Perverzan je to svet. Jako! Prvo te uči da budes lopov  a potom od tebe očekuje da budeš svetac i pušta te niz vodu. Ko će svet da razume, E moj kume.

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Sponzori

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Imamo 145 gostiju na mreži

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?