Bravo Radio 100,2MHz - Narodna muzika

PROGRAM

TURISTIČKA RAZGLEDNICA
Emisija koja se bavi turizmom u Srbiji i svetu. Stalna gostovanja i intervijui sa čelnim ljudima iz srpskog turizma, mnoštvo korisnih informacija, vredne nagrade, saveti u vezi sa putovanjima i smeštajem, kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Voditelj Aleksandra Veselinović, urednik Slobodan M. Gajić. U emisiji dominira odabrana strana i domaća evergreen muzika.

Emitovanje : Ponedeljak 13.00 h  repriza utorak 2.00 h
Emisija je preuzeta od Agencije Etar.


TEHNOSKOP
Tehnoskop vas vodi u svet kompjuterske i internet tehnologije na nov i moderan način. Praćena aktuelnom muzikom emisija ima za cilj da vas zabavi, informiše i edukuje na jedinstven način. Mnogobrojna gostovanja ljudi iz sveta IT-ja, kao i javnih ličnosti, čine Tehnoskop posebno dinamičnom emisijom. Spakovana u jednočasovnoh formi osvežiće vaš program i učiniti ga primamljivijim za slušanje.

Ciljna grupa: Emisija je namenjena i muškoj i ženskoj populaciji starosne granice od 25 do 45 godina. Imajući u vidu da se naša budućnost ne može zamisliti bez moderne tehnologije, koja iz dana u dan napreduje neverovatnom brzinom, želja Tehnoskop-a je da kroz zabavnu i dinamičnu radijsku prizmu predstavi sve što je na bilo koji način povezano sa informacionim tehnologijama.

Emitovanje : Subota 9.00 h Repriza : Nedelja 2.00 h 
Emisija je preuzeta od Agencije Etar.


PFL
PFL - Emisija u okviru koje se slusaocima pruza prilika da pre  preslušavaju nova domaća muzička izdanja.Uz recenziju i kritike, na sebi svojstven način, autor  u kratkim crtama priča kako o interpretatoru, tako i svima onima koji su pomogli u realizaciji albuma koji je tek ugledao svetlost dana.Sve je smesteno u 40  dinamicnih I zanimljivih minuta, emituje se sredom, od 13:05, a za sve one koji propuste taj termin, reprizno izdanje je u 02 sata po ponoci.

Emitovanje: Sreda 13.00 h  Repriza : Četvrtak 2.00 
Autor I voditelj Marija Vajner.


SPOMENAR
Emisija na 45 obrtaja, prepuna pucketanja ploča i uspomena. Dobre stare pesme sa singl ploča ponovo izlaze pred slušaoce i vraćaju nas u bolju prošlost. Na programu od samog početka rada radija. Zahvaljujući kolekcionarima i Milančetu Vučkoviću i Raši Radenkoviću danas raspolažemo velikim brojem raritetnih snimaka. Često su i stari i već pomalo zaboravljeni izvodjači gosti spomenara.

Spomenar vodi i uredjuje Slobodan Vasić
Emitovanje : Četvrtak 20.30

AUTO BRIEF
Vesti iz sveta automobilizma. Kratka forma, koja na zanimljiv način donosi novosti iz sveta auto industrije auto moto sporta .

Emisija je preuzeta od portala Autobrief.
Emitovanje Svakog radnog dana : 9.30; 16.30; 18.30 h

FOLK TOP LISTA
trajanje: 60 min.
Top lista najpopularnijih pesmama urbane folk muzike – u sred dana - Žurka (svakog Četvrtka) Na jednom mestu  - velike zvezde i zvezdice , veliki hitovi i hitovi u najavi, vaši omiljeni pevači pevaju samo ono sto je in i u trendu. Svakog četvrtka proverite kako je prošla pesma koju volite.  Budite uvek  u toku, uz Bravo folk top listu.

Napomena - uz hitove sa Bravo folk top liste zabranjeno je sedenje I ćutanje
a preporučljivo je  pevanje na play back, vrckanje, đuskanje i penjanje po stolovima.
Svaka slomljena ča{a je besplatna.
Zabavimo se i ovog četvrtka. Budite najveseliji na Bravo žurci!!!

Uredjuje i vodi Zorica Masinova.
Emitovanje : Subota 10.30 h Repriza : Nedelja 2.00 h Četvrtak 13.00 h

POP TOP LISTA
Zvanična lista radija, izbor 20 najreprezentativnije pop tekuće produkcije u regionu. Lista nije isključivo singl orijentisana i sačinjena je prema sopstvenom osećaju za kvalitet i relevantnost numera.
Autor i voditelj Biljana Djukić

Emitovanje : Petak 13.00 h Repriza Subota 2.00 h 


100 VELIČANSTVENIH
Biramo 100 NAJLEPŠIH NARODNIH PESAMA. Pesme koje će se pevati i slušati i kada nas već odavno više ne bude bilo...

Autor i voditelj Biljana Djukić
Emitovanje :

 

Posetite

Ankete

Koliko je ekonomska kriza uticala na Vaš život?
 

Vic dana

Još uvekDobro

 

Bio Mujo u Americi i pita ga Haso: - Kako je tamo?

- Ma pusti bolan, oni su 20 godina iza nas.

- Kako to misliš

- Ma kod njih je još uvek dobro

 

Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti?

- Dobiću neopravdani!

 

Dolazi Mujo kući kasno, legne u krevet, pa počne da se pribija uz Fatu.

- Dragi, ne mogu večeras, boli me glava.

- Šta je vama ženama danas, ko da ste se sve dogovorile?